Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Încă o dovadă de dragoste

Ileana Vulpescu: o iubire ca o ramură de pom roditor

Câteva gânduri despre dragoste și despre viața alături de persoana iubită. “Fiecare femeie trece printr-o epocă romantică, cel puțin atâta...

Continuare...


Powered by

Încă o dovadă de dragoste

Sorin Tudorde @
4 November 2013

Emoționant.

Scrisoarea de adio pe care Laurie Anderson a adresat-o celor care l-au cunoscut pe marele Lou Reed, prin intermediul East Hampton Star, un mic ziar din Springs, un orășel de care cei doi se îndrăgostiseră.

“Vecinilor noștri:

Ce toamnă frumoasă! Totul este sclipitor și auriu și toată această incredibil de blânda lumină. Iar apa ne înconjoară.
Împreună cu Lou am petrecut mult timp aici în ultimii ani și, chiar dacă suntem oameni de oraș, aceasta este casa noastră spirituală.
Săptămâna trecută i-am promis lui Lou că îl voi scoate din spital și că vom veni aici, în Springs. Și am reușit să facem acest lucru! Lou era maestru Tai Chi și și-a petrecut ultimele zile aici bucurându-se și minunându-se de frumusețea, puterea și delicatețea naturii. A încetat din viață duminică dimineață, privind copacii, cu mâinile în aer, în timp ce făcea faimoasa formă 21 din Tai Chi.
Lou a fost un prinț și un luptător și știu că melodiile sale despre durerea și frumusețea din lume vor umple inimile multor oameni cu incredibila bucurie pe care el a simțit-o pentru viață. Veșnică fie frumusețea ce răsare și crește în fiecare dintre noi.

Laurie Anderson
soția sa iubitoare și eterna prietenă”

Lou Reed si Laurie Anderson în 1995. Fotografie de Annie Leibovitz.

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. ceva pentru sufletul meu

Comentează

Parteneri