Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Încă o dovadă că româncele sunt (foarte) deștepte

Mănăstirea Chiajna pe primul loc în topul Wiki Love Monuments 2011

Frumusețea României, din nou premiată peste hotare. Frumoasa țară săracă… Din peste 165.000 de fotografii, provenind din 18 țări, juriul...

Continuare...


Powered by

Încă o dovadă că româncele sunt (foarte) deștepte

Sorin Tudorde @
21 April 2015

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Romania a obținut 4 medalii la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete.

România s-a clasat pe locul al treilea – cu două medalii de aur şi câte una de argint şi bronz – la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete, care s-a desfăşurat în perioada 14 – 20 aprilie la Minsk.

Lotul olimpic naţional a fost compus din patru eleve de la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală: Simona Diaconu (clasa a XII-a) şi Ioana Teodorescu (clasa a X-a) au cucerit medalii de aur, Marina Romina Ivan (clasa a XII-a) – medalie de argint, iar Raluca Cobzaru (clasa a XI-a) – medalie de bronz.

Simona Diaconu a participat pentru a patra oară la această olimpiadă, fiind medaliată de fiecare dată cu aur, iar Marina Romina Ivan pentru a doua oară, obţinând şi o medalie de bronz anul trecut.

La ediţia din acest an a Olimpiadei au participat 30 de ţări.

olimpice

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Paspartu

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.