Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Încă o dovadă că româncele sunt (foarte) deștepte

Aventurile lui Nate

Undeva, într-o copilărie nu foarte îndepărtată de a ta. “Acestea sunt fotografiile fiului meu, prezentate într-o lume a fanteziei și...

Continuare...


Powered by

Încă o dovadă că româncele sunt (foarte) deștepte

Sorin Tudorde @
21 April 2015

Romania a obținut 4 medalii la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete.

România s-a clasat pe locul al treilea – cu două medalii de aur şi câte una de argint şi bronz – la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete, care s-a desfăşurat în perioada 14 – 20 aprilie la Minsk.

Lotul olimpic naţional a fost compus din patru eleve de la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală: Simona Diaconu (clasa a XII-a) şi Ioana Teodorescu (clasa a X-a) au cucerit medalii de aur, Marina Romina Ivan (clasa a XII-a) – medalie de argint, iar Raluca Cobzaru (clasa a XI-a) – medalie de bronz.

Simona Diaconu a participat pentru a patra oară la această olimpiadă, fiind medaliată de fiecare dată cu aur, iar Marina Romina Ivan pentru a doua oară, obţinând şi o medalie de bronz anul trecut.

La ediţia din acest an a Olimpiadei au participat 30 de ţări.

olimpice

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri