Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Încă o bijuterie românească

Femeia care s-a reinventat ca bărbat

O poveste “altfel” decât v-ați aștepta. “Arătosul bărbat” din imagine este fotomodel masculin și se numește Elliott Sailors. Și cum numele...

Continuare...


Powered by

Încă o bijuterie românească

Sorin Tudorde @
19 April 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Biserica de lemn din Fildu de Sus.

Biserica de lemn din Fildu de Sus este cea mai cunoscută biserică de lemn din Sălaj. Este renumită pentru coiful foarte ascuțit peste acoperișul cu ape repezi și pentru pictura murală interioară de factură populară bine păstrată. Construcția este datată din 1727 însă este mai puțin cunoscut faptul că în forma ei actuală ea este rezultatul unei lărgiri de la mijlocul secolului 19, care cuprinde în continuare și vechea biserică.

Încă o filmare foarte frumoasă realizată de Cosmin Giurgiu și Phantom Video Productions.

Fildu-de-Sus

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.