Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In viata, obstacolele nu exista cu adevarat. Singurul obstacol tine de vointa ta.

“Viața intimă a oamenilor nu e un robinet bine închis”

Câteva gânduri despre dragoste și îndrăgostiri. Primejdia în care se află un bărbat care iubeşte total o femeie seamănă cu...

Continuare...


Powered by

In viata, obstacolele nu exista cu adevarat. Singurul obstacol tine de vointa ta.

Sorin Tudorde @
9 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Huang Guofu și-a pierdut brațele pe când avea patru ani. Însă teribilul accident nu l-a împiedicat să-și urmeze visul. Așa că, la vârsta de 12 a început să picteze. Folosindu-și picioarele.

Cum tatăl său era grav bolnav, Huang a fost nevoit să găsească o modalitate pentru a-i plăti tratamentul. Așa că, la vârsta de 18 ani, a început să călătorească prin orașele Chinei și să picteze pentru trecătorii care doreau să îi cumpere arta. În timpul acestor călătorii a învățat să picteze folosindu-și gura, un mijloc pe care, conform propriilor spuse, îl găsește cu mult mai elegant decât acela de a picta folosindu-și piciorul stâng.

Astăzi, la 41 de ani, Huang Guofu este curator în cadrul muzeului Chongqing Talents. “Când viața îți închide o ușă, trebuie ca, în același timp, să îți deschidă o alta. Îmi doresc ca tinerii să știe că, în viață, obstacolele nu există cu adevărat. Singurul obstacol ține de voința ta.”

(Sursa)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Exista limite, impuse doar de noi.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.