Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In viata, obstacolele nu exista cu adevarat. Singurul obstacol tine de vointa ta.

Dragoste necondiționată

Miracole există peste tot în jurul nostru. Doar că, adesea, nu se rostesc în gura mare… Există unele persoane care...

Continuare...


Powered by

In viata, obstacolele nu exista cu adevarat. Singurul obstacol tine de vointa ta.

Sorin Tudorde @
9 May 2011

Huang Guofu și-a pierdut brațele pe când avea patru ani. Însă teribilul accident nu l-a împiedicat să-și urmeze visul. Așa că, la vârsta de 12 a început să picteze. Folosindu-și picioarele.

Cum tatăl său era grav bolnav, Huang a fost nevoit să găsească o modalitate pentru a-i plăti tratamentul. Așa că, la vârsta de 18 ani, a început să călătorească prin orașele Chinei și să picteze pentru trecătorii care doreau să îi cumpere arta. În timpul acestor călătorii a învățat să picteze folosindu-și gura, un mijloc pe care, conform propriilor spuse, îl găsește cu mult mai elegant decât acela de a picta folosindu-și piciorul stâng.

Astăzi, la 41 de ani, Huang Guofu este curator în cadrul muzeului Chongqing Talents. “Când viața îți închide o ușă, trebuie ca, în același timp, să îți deschidă o alta. Îmi doresc ca tinerii să știe că, în viață, obstacolele nu există cu adevărat. Singurul obstacol ține de voința ta.”

(Sursa)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Exista limite, impuse doar de noi.

Comentează

Parteneri