Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In mrejele fotografiei

“Nu vei zări nicicând un curcubeu dacă te uiți în jos”

Un moment video, cinci citate și un noian de amintiri. Viața râde de tine atunci când ești nefericit… Viața îți...

Continuare...


Powered by

In mrejele fotografiei

Sorin Tudorde @
21 March 2012

Dacă personajele din povești ar prinde brusc viață, cred că una dintre întrebări ar putea fi: cât de bună este prințesa cea bună?

Vivienne Mok s-a născut în 1986, în New York și s-a specializat în design vestimentar în cadrul Parsons School of Design. “Da, am urmat designul vestimentar și am lucrat, vreme de trei ani, în cadrul unei case de modă din Paris înainte de a descoperi că fotografie este ceea ce îmi doresc să fac”, spune ea, zâmbind, celor care, vrăjiți de frumusețea fotografiilor sale, se întreabă de ce fotografia nu a fost prima sa alegere.

Și, deși Vivienne Mok continuă să lucreze și ca stilist, fotografiile ei sunt încă o dovadă a faptului că nu noi ne alegem destinul. Ci destinul este cel care ne alege pe noi.

Pagini: 1 2 3

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri