Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

În iubire se trăiește frumos, dar nu confortabil…

Multe trăiri ne sărăcesc de viață

Nu există moarte mai cruntă decât moartea interioară. Un război care lasă urme pe toate potecile. Și noapte. Un război...

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

În iubire se trăiește frumos, dar nu confortabil…

Cosmin Neidoni28 March 2016

in-iubireÎn iubire se trăiește frumos, dar nu neapărat confortabil, însă în mod cert, iubind, te înșurubezi într-un orizont revelator pentru că, vă rog observați, cât de frumos se luminează în noi partea cea ma frumoasă din ceea ce suntem atunci când iubim!

Dar ce suntem noi? Suntem trecerea de pietoni dintre viață și moarte, pe care aleargă bezmetic, romantic, frenetic, obositor, elegant perdant toți cei pe care ne este dat să-i întâlnim într-o viată! Și noi, noi ce avem de făcut? Avem un singur lucru de făcut: avem de trăit frumos, iar asta înseamnă de fapt totul, înseamnă a birui, cu toate mijloacele umane, împuținarea de suflet invers proporțional cu dizolvarea lent-progresivă a alcătuirii noastre fizice!

Avem atâta viață în noi câtă visare putem duce pe spinarea noastră sisifică! Nici mai mult, nici mai putin!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri