Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In intuneric

“Dragostea și suferința sunt unul și același lucru”

Alte șapte gânduri despre dragoste și viață. Dragostea și suferința sunt unul și același lucru, valoarea dragostei este suma pe...

Continuare...


Powered by

In intuneric

Sorin Tudorde @
11 July 2011

O incursiune în lumea unora dintre cei mai cunoscuți rolleri din SUA.

In The Dark este o incursiune fascinantă într-o lume pe care mulți se prefac a nu o observa: lumea rollerilor. În anii ’90, rollerblading-ul era în centrul atenției. Astăzi este considerat un sport care și-a pierdut popularitatea, iar atenția tuturor este îndreptată spre nebunia sporturilor extreme. Dar, cu toate acestea, rollerblandig-ul și-a dezvoltat o subcultură proprie, fundamentată pe depășirea limitelor personale, pe camaraderie și pe pasiune.

Documentarul pe care vi-l propun este realizat de Kyle Couture – un studio din Boston specializat în conținut video, fotografie și design – și exprimă punctele de vedere ale unora dintre cei mai buni rolleri din lume. Sunt 15 minute de film care ridică o cortină pentru a ne arăta o întreagă lume.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.