Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In intuneric

Scrieti un poem, chiar dacă e prost!

“Practicarea unei arte, indiferent cât de bine sau de prost, este calea de a face să vă crească sufletul, pentru...

Continuare...


Powered by

In intuneric

Sorin Tudorde @
11 July 2011

O incursiune în lumea unora dintre cei mai cunoscuți rolleri din SUA.

In The Dark este o incursiune fascinantă într-o lume pe care mulți se prefac a nu o observa: lumea rollerilor. În anii ’90, rollerblading-ul era în centrul atenției. Astăzi este considerat un sport care și-a pierdut popularitatea, iar atenția tuturor este îndreptată spre nebunia sporturilor extreme. Dar, cu toate acestea, rollerblandig-ul și-a dezvoltat o subcultură proprie, fundamentată pe depășirea limitelor personale, pe camaraderie și pe pasiune.

Documentarul pe care vi-l propun este realizat de Kyle Couture – un studio din Boston specializat în conținut video, fotografie și design – și exprimă punctele de vedere ale unora dintre cei mai buni rolleri din lume. Sunt 15 minute de film care ridică o cortină pentru a ne arăta o întreagă lume.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri