Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

În fața adevărului

Picturi in bere, reproduceri in cafea

Artista Karen Eland pictează folosind, în loc de culori, doar bere. Sau doar cafea. Priviți pictura de mai jos. Este...

Continuare...


Powered by

În fața adevărului

Elisa Butnarude @
17 November 2016

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Evenimentele din viața noastră se transformă în povești.

Povestim celorlalți ce ni s-a întâmplat, socotind că astfel vom crea o imagine frumoasă despre propria persoană, vom obține respect de care nu simțim altfel că vom avea parte, vom trezi compasiunea și beneficiile ei sau doar vom avea parte de atenție. Scopul este obținerea unei evaluări favorabile care va fi ulterior transformată în succes personal. Uneori adevărul stă fix în fața ta și pentru că e atât de evident, nu-l remarci. Preferi să îți închipui că succesul se va da de trei ori peste cap și se va preschimba în fericire.

O poveste nu este decât un adevăr învelit într-o minciună.

Când realitatea nu corespunde așteptărilor, unii creează o altă realitate pe care să o expună altora. Imaginea dezirabilă. Nimic nu îți dă viața mai tare peste cap decât propriile așteptări legate de aceasta. Nevoia de a demonstra, de a arăta altora de ce ești în stare ascunde neputința care îți roade sufletul. Nimic nu atârnă mai greu decât minciuna, iar unii o cară după ei toată viața.

adevar

Despre autor

Elisa Butnaru

Elisa Butnaru

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.