Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

În cuplu

Mă iartă

Mă iartă, Tu, care-mi stai acum în poartă. Tu, care-mi bați în geam și-mi suni în clopot Mă iartă, că...

Continuare...


Powered by

Autor: Bogdan Musat

În cuplu

Bogdan Musat17 December 2015

Ati simtit vreodata cum in acele zile in care te simti slabit, alaturi de perechea ta devii puternic? Cum simpla prezenta, privire, rasuflare, tacere etc a celei/celui iubit reprezinta balsam pentru slabiciunea ce te cuprinsese?

Hai, recunoasteti! Stiti acele momente, nu? Si cand iti dai seama ca amandoi sunteti condusi de acelasi sentiment puternic dar uimitor de bland in acelasi timp. O singura privire poate genera milioane de vise si sperante si poate face ca lumea sa para un loc magic, departe de netrebnicia care ti se pare ca este oriunde, in afara caminului vostru, la serviciu, pe strada, intre cunostinte.

Acea conexiune invizibila care te face sa simti bucuria de a fi alaturi de persoana aleasa, te face sa simti caldura si te face sa celebrezi darul primit: dragostea. Si, cel mai important, iti aduce aminte ca persoana de la capatul conexiunii de care vorbeam este chiar tot ce ti-ai dorit la un moment dat.

in-cuplu

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Bogdan Musat

Bogdan Musat

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri