Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In cautarea fotografiei perfecte

Macii

Cad petale de amurg, Flăcări vii au umplut câmpul, Lacrimi divine se scurg, Parcă sângeră pământul! Tainice văpăi aprinse Peste...

Continuare...


Powered by

In cautarea fotografiei perfecte

Sorin Tudorde @
20 August 2012

“Pentru mine, libertatea a echivalat întotdeauna cu a merge printr-o pădure, a găsi lumina perfectă și a fotografia ceea ce văd.”

“Cred că totul a început atunci când aveam cam 12 de ani, punându-mi canoea pe umeri și cărând-o în jos, până la lac, pentru a da câteva vâsle. “John Butterill, tânăr fotograf amator și epica lui excursie cu canoea – 1969.” Asta a fost acum mult timp. Într-o zi eram în mijlocul naturii, făcând câteva fotografii și m-am gândit cât de tare ar fi să atașez un telefon la aparatul de fotografiat și să inițiez un hangout pe Google+ cu 5 sau 10 oameni: ei ar vedea exact ceea ce văd eu prin vizorul aparatului foto.”

Google+ își promovează opțiunea hangout. Și face acest lucru cu stil. Cu mare stil.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri