Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In cautarea femeii perfecte

Iubire în gri, viață în alb-negru

Despre manipulările vieții prin intermediul unor manipulări fotografice. Îl iubesc, nu-l mai iubesc… O iubesc, n-o mai iubesc. Atunci când...

Continuare...


Powered by

In cautarea femeii perfecte

Sorin Tudorde @
3 July 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

♣ Potrivit cercetătorilor din cadrul EU Business School Geneva, soția ideală trebuie să fie cu cinci ani mai tânără decât partenerul ei, să aibă acelaşi background cultural, dar să îl în isteţime. Mai exact, aceasta trebuie să fie cu 27% mai inteligentă decât partenerul ei. Studiul academic, publicat de catre Jurnalul european de Cercetări Operaţionale a analizat 1.074 de cupluri cu vârste cuprinse între 19 şi 75 de ani, pentru a determina factorii sociali cei mai importanţi într-o relaţie fericită şi de lungă durată. “Potrivit “calculelor” cercetătorilor, dacă se respectă această formulă creşte probabilitatea unui posibil mariaj cu femeia ideală”, scrie Evenimentul zilei.

♣ De pe portalul Realitatea aflăm însă că, atunci când vorbim despre femeia ideală, “inteligenţa nu este decât pe locul doi în topul preferinţelor masculine (18%), tandreţea fiind cea care seduce majoritatea bărbaţilor (46%). Umorul se află abia pe locul al treilea”.

♣ Din Jurnalul aflăm că “pilula contraceptivă poate provoca infarct sau accident vascular cerebral”. De unde deducem că pilula contraceptivă poate fi chiar foarte eficientă: cui îi mai arde de ceva după infarct sau accident vascular cerebral? 🙂

♣ Și, tot din Jurnalul aflăm că pe 25 iulie se împlinesc 34 de ani de la nașterea lui Louise Brown, primul bebeluș conceput în eprubetă. “Din 1978 până în 2008, în lume, prin fertilizare in vitro s-au născut aproximativ cinci milioane de copii”.

♣ Și, pentru aceia care au obosit să-și mai caute femeia pefectă, o veste de pe facebook: în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Chris Hughes, unul dintre fondatorii Facebook, s-a căsătorit cu Sean Eldridge, un alt membru fondator. La evenimentul care a avut loc într-o vilă din New York au luat parte 400 de invitați. Printre aceștia și Mark Zuckerberg și sotia sa, Priscilla.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.