Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

În căutarea caprei pierdute

Somnul iubirii mele

“Ce se întâmplă cu îndrăgostiții atunci când dorm? Doar dorm unul lângă celălalt, fiecare cu somnul său, sau împărtășesc anume...

Continuare...


Powered by

În căutarea caprei pierdute

Sorin Tudorde @
5 May 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O poveste cu un băiețel, o capră și o mulțime de lucruri neobișnuite.

A fost odată ca niciodată, într-un sat de munte, un băiețel neînfricat. Într-o dimineață, băiețelul se trezi în țipetele mamei care, săraca, se tânguia nevoie mare: capra familiei fugise – iar! – în toiul nopții. Vedeți domniile voastre, capra era tare importantă: familia spera ca vânzând brânză de capră să strângă banii necesari pentru operația de care tatăl avea atât de multă nevoie. Pentru că tatăl, săracul, fusese mușcat de cap de un câine și cum câinele nu mai vroia să-și descleșteze gura, sărmanul om era nevoit să-și ducă traiul cu câinele pe cap.

Vi se pare că sună altfel decât poveștile pe care le știți? Ei bine, să vedeți amuzantele aventuri care urmează. 🙂

O poveste creată de Seth Boyden.

poveste-capra

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.