Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In asteptarea lui 1 Decembrie

Timpul meu nins

Se-așterne iar o seară departe de noi Cei ce-alergam printre vise și doruri Și tâmpla puneam peste clipe și-apoi Priveam...

Continuare...


Powered by

In asteptarea lui 1 Decembrie

Sorin Tudorde @
30 November 2012

♣ Logoul Google de 1 Decembrie a fost ales: desenul realizat de Iasmina Maria Răceanu, elevă în clasa a VIII-a B, la Colegiul Naţional Petru Rareș din Suceava a fost desemnat câştigător al concursului Doodle 4 Google şi va fi publicat pe pagina de start a Google România, pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


♣ Cel mai mare drapel din țară va fi inaugurat, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Slatina. Steagul are 27 de metri lungime și 14,5 metri lățime, iar soclul din beton pe care este arborat are o înălțime de 15 metri. Slătinenii îl vor putea admira pe Dealul Grădiște.

♣ Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Opera Naţională Bucureşti oferă publicului cea mai cunoscută lucrare lirică românească “Oedipe” de George Enescu – sâmbătă, 1 decembrie (18.30), sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Baritonul Ionuţ Pascu, unul dintre cei mai valoroşi solişti ai ONB va interpreta rolul titular – Oedipe, pentru prima oară în cariera sa.

♣ Și, dacă tot vorbim de Opera Naţională: s-au pus în vânzare biletele pentru pachetul complet (cină, tombolă şi bilet spectacol) pentru Maratonul Revelionului la ONB. Pachetul complet costă 420 de lei, la care se adaugă costul tombolei (10 lei) si preţul biletului la spectacol, în funcţie de categoria aleasă.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Frumos, o mica Chagall !

Comentează

Parteneri