Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

In alb si negru

Jazz: Stories of a heart

Luni, 10 decembrie 2012, ora 20:00, Ceainaria Infinitea va propune un concert live de jazz in formula: Viorica Pintilie (voce)...

Continuare...


Powered by

In alb si negru

Sorin Tudorde @
4 September 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Viața de zi cu zi, ca un fundal pentru pictură.

Priviți imaginea de mai jos. Nu, nu este o fotografie. Este o pictură – ulei pe pânză – semnată de artistul francez Matteo Mezzetta.

Pentru Mezzetta străzile din New York, Londra, Paris sau Milano sunt simple orizonturi urbane care fac pozibilă transcrierea hiperrealistă a momentelor din viața de zi cu zi. Vitalitatea şi dinamismul vieții sunt transferate într-o realitate fictivă, cinematografică, cu un iz retro accentuat de filtrul alb-negru.

Momente de viață pe care le recunoaștem și care par a ascunde o enigmă. Asemeni unul film de Hitchcock.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.