Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Impreuna. Pentru totdeauna

Cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasă femeie din lume conform oamenilor de știință versus cea mai frumoasă femeie din lume conform publicului. Potrivit cercetătorilor...

Continuare...


Powered by

Impreuna. Pentru totdeauna

Mihaela Kloos-Ileade @
20 February 2012

Oameni și cai. Împreună. În ceea ce The Times spune că este “unul dintre cele mai mari spectacole ecvestre ale lumii”.

Am avut șansa de a fi acolo. Șansa de a vedea că The Times are dreptate. Și de a vedea, după cum spun cei de la Daily Mirror, “o experiență teatrală unică”.  Un spectacol în care ai impresia că, în fața ta, zeii încalecă pe cai înaripați.

Apassionata înseamnă înainte de toate iubirea pentru cai. O relație aproape mistică exprimată prin suspansul acrobațiilor și metafore vizuale. Adăugați fiorii unei viori Stradivarius, proiecții de laser și lumini, grația baletului și dansul acrobaților-artiști. O paradă de excepție a 40 de cai Andaluzieni, Camargue, Lusitano, Frisian, zebre, măgăruși albi și adorabilii ponei Shetland.

Acestea sunt elementele a două ore de reprezentație în care bucuria, pericolul, lacrimile și râsul se trăiesc la intensitate maximă, așa cum rar se îngemănează într-un singur show. La Apassionata vii pregătit să vezi numere de circ ecvestru și pleci convins, aproape euforic, că un show mai desăvârșit nu se poate.

Daniel, tânărul erou al poveștii, pornește într-o călătorie în jurul lumii.  În șaua năvalnicilor săi cai, primește botezul mării, se “coace” în soarele sălbatic al Africii, trece la propriu prin foc și sabie, visează în grădinile de portocali, întâlneste pasiunea flamencoului din serile Andaluziei, cucerește inima zânei din palatul de cleștar. La capătul aventurii inițiatice, eroi și camarazi, cai și călăreți își jură prietenie pentru totdeauna.

Nouă ani de reprezentații în jurul lumii, cinci milioane de spectatori – un regal al frumuseții ecvestre pentru toate vârstele.

Show-ul Apassionata Împreună pentru totdeauna străbate 30 de orașe din Austria, Cehia, Franța, Olanda, Germania, Elveția, Belgia și Finlanda.

Apassionata pregătesc deja turneul jubiliar de anul viitor, “Prieteni pentru totdeauna”. Un vis. Un vis de neratat!

(foto: Mihaela Simona Ilea)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Mihaela Kloos-Ilea

| Blog | Twitter | Facebook | De același autor

Ani la rând am ascultat. Am învățat. Acum caut, visez și scriu. Descoperă Transilvania frumoasă și povești despre sașii de ieri și de azi pe povestisasesti.com

Comentează

Parteneri