Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Important în viață e să știi cum vorbești”

Cenestezica

Teatrul TABU Bucuresti prezinta pe 2 si 16 decembrie, de la ora 20.00, spectacolul de teatru CENESTEZICA in clubul Legere...

Continuare...


Powered by

“Important în viață e să știi cum vorbești”

Sorin Tudorde @
28 August 2015

Câteva zâmbete.

Important în viață e să știi cum vorbești. Adică stilul. Îl adaptezi după persoană, funcție, sex, ora la care se consumă conversația.

Cele mai puține șanse de reușită le oferă primele ore ale dimineții. Toți sunt capsați. N-au dormit îndeajuns, iar agenda de lucru care trebuie epuizată până la sfârșitul orelor de program le dă amețeală. Pe grași nu-i bine să-i abordezi după gustarea de prânz. Iar au scrântit-o cu regimul, au remușcări și sunt nervoși. Abulicii, dimpotrivă, sunt fiare înainte de a fi agat ceva în raft.

Cu cucoanele te înțelegi cel mai bine intre zece și douăsprezece antemeridian. Au avut timp să se machieze, arată încă proaspete și au apucat să-și bea cafeaua. Mai dificile sunt doamnele la menopauză. Astea au, de obicei, un ficat sprințar care nu ține seama de niciun fus orar.

Rodica Ojog-Brașoveanu
(28 august 1939 – 2 septembrie 2002)
Poveste imorală

grasi

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri