Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Impietriri de sticla

Viitorul telefonului mobil

Un grup de studenți din cadrul Umea Institute of Design (Suedia) și-au propus să regândească telefonul mobil. “Proiectul Rimino redefineşte...

Continuare...


Powered by

Impietriri de sticla

Sorin Tudorde @
27 April 2012

O instalație artistică realizată de Baptiste Debombourg.

“Mintea este totul. Materialul este slujitorul spiritualului.” (Roger Martin du Gard)

Instalația artistică se numește Aérial și a fost realizată de către Baptiste Debombourg, din straturi de plăci din sticlă, în mănăstirea benedictină Brauweiler Abbey din Germania. Și tot Debombourg este și realizatorul instalației murale Aggravure (o lucrare inspirată din lucrările unor gravori din secolul XVI, realizată în 340 de ore, cu ajutorul a 450.000 de agrafe pentru capsator).

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. christinemarieturcu

    Superba arta si foarte ingenioasa ideea, metamorfozarea simbolului apei-limpezi- transparenta sticlei.. extraordinara!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.