Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Imperfecta simetrie a prevestirii

Civilizație

Pentru pasionații de fotografie și de arhitectură: câteva dintre cele mai cunoscute simboluri ale civilizației europene, în doar două minute....

Continuare...


Powered by

Imperfecta simetrie a prevestirii

Sorin Tudorde @
12 November 2012

Iluzii optice și fotografie. În patru excelente minute de film.

“Am călătorit prin deșerturile din California și Utah în căutarea de structuri abandonate. Când am găsit un spațiu care mi-a plăcut, am pictat în interriorul său câte o iluzie optică de mari dimensiuni. Și am înregistrat procesul în fotografii, înlănțuite într-un time-lapse. A fost nevoie de mai mult de o jumătate de an de muncă și peste 40.000 de fotografii de înaltă rezoluție pentru a produce acest film cu ajutorul unui Canon 60D. În afară de accesoriile pictate, singurul echipament pe care l-am avut a fost un trepied împrumutat și câteva surse de iluminat destul de neconvenționale. Nu a fost folosită niciun fel de prelucrare grafică a imaginilor.” (Jeff Frost)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.