Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu

O piesă de teatru în care oamenii, indiferent de condiţia lor, trăiesc într-un spaţiu sacru guvernat de imaginaţie.

Imaginaţia nu e totuşi acea imaginaţie de basm, de paradis, ci este aceea care face omul să se simtă important în lumea LUI. Unde am văzut aşa ceva? În Culise. La Teatrul În Culise!

Dacă eşti prim-spectator În Culise, ai grijă, ia-ţi măsuri de protecţie. Este neconvenţional, atât de neconvenţional încât este posibil să plăteşti o notă de plată pe care scrie avort, crimă și/sau lașitate. O barmaniţă frustrată te face să-i înţelegi meseria în cel mai „războinic” mod posibil, în doar 15 minute. Am greşit piesa? Uite că nu, acesta a fost doar un preambul la Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu. După care urmează…

Asasini ambiţioşi… Tabu-uri sexuale, în care partenerii implică o a treia persoană doar pentru a se simţi speciali. O analogie între cupluri de femei şi de bărbaţi care împart aceeaşi întâmplare… O ciocnire între culturi: muzica şi prostituţia ca puncte de întâlnire.

După texte de Matei Vișniec, Imaginează-ți că ești Dumnezeu depășește linia normalului  prin adrenalină, dinamism, nebunie, dar și adevăr.

Alexandra Bujenita

Recomandări

Adaugă comentariu