Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Iluzii optice in creion

Cântec în noapte

De noapte, de lună, de dor… Pietre-n cale, mereu pietre. Nime-n beznă nu mă-ndreaptă. Pan’ la tine nici o piatră...

Continuare...


Powered by

Iluzii optice in creion

Sorin Tudorde @
25 June 2012

Desene în creion care creează iluzia unor obiecte tridimensionale.

Imaginea de mai sus reprezintă un simplu desen în creion. Pentru a vă convinge, iată și o foarte scurtă filmare a lucrării.

După cum vedeți, întreaga iluzie este dată de jocul de lumini și umbre așternut pe hârtie cu ajutorul creionului. Iată în continuare alte câteva iluzii optice în creion realizate de Nagai Hideyuki, un artist japonez în vârstă de doar 21 de ani.  Și, dacă vă place ceea ce vedeți, găsiți și alte iluzii optice în creion aici.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.