Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Iluzia timpului pierdut

Vazduh

Culorile cerului, într-o serie de minunate fotografii neprelucrate grafic. Deși unora le-ar putea veni greu să creadă, fotografiile realizate de...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Iluzia timpului pierdut

Sorin Tudorde @
29 December 2011

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Tic-tac. Tic-tac. Tic-tac…

Probabil cea mai mare iluzie a existenței umane este însăși iluzia timpului pierdut. Credința că noi, oamenii, am fi capabili de acest lucru. Fățărnicia unei astfel de gând. Pentru că a spune că “pierzi timp” înseamnă a te iluziona că L-ai fi avut vreodată în stăpânire…

Adevărul este că noi, oamenii, suntem mult mai puțin importanți. Și că singurul lucru pe care-l putem pierde sunt momente din viață. Propria noastră viață. Singurul lucru pe care, dacă suntem suficient de înțelepți, putem ajunge să-l deținem cu adevărat.

Viața este singura care contează. Timpul este doar o iluzie.

Instalațiile artistice de mai sus au fost realizate de artisții elevețieni Drzach & Suchy. Sunt instalații care, în funcție de direcția luminii (și, prin urmare, în funcție de jocul umbrelor), creează impresia unei schimbări a formei și a mesajului. Iată și o altă instalație în cadrul căreia portretul lui Albert Einstein se transformă, iluminat dintr-un alt unghi, într-un portret al lui Marilyn Monroe.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Paspartu

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.