Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Holograme din sarma

Un student suedez a fondat Biserica Misionara a Copiatului

Isaac Gerson, un student la Filosofie din Suedia, a fondat Biserica Misionara a Copiatului. În vârstă de 19 ani, Isaac...

Continuare...


Powered by

Holograme din sarma

Sorin Tudorde @
18 April 2012

Minunate portrete tridimensionale sculptate în împletituri din sârmă.

Imaginea reprezintă o pictură tridimensională realizată de artistul coreean Seung Mo Park în straturi succesive de împletituri de sârmă. Și, cum lucrurile sunt destul de explicat, vă invit să priviți mai întâi un foarte scurt material filmat.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Practic, fiecare lucrare începe prin proiectarea unei fotografii peste straturile de sârmă. Apoi, fiecare strat este decupat cu o incredibilă meticulozitate. Imaginea finală are câțiva centimentri grosime și, într-o oarecare măsură, este asemănătoare unei holograme. Iată și alte câteva lucrări ale artistului și, nu în ultimul rând, un material video care explică modul în care acestea sunt realizate.

(via: Colossal)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri