Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Hiperrealism

Soţia Tigrului: “un roman puternic, despre legende de familie, suferință și iubire”

“Cea mai captivantă descoperire literară din ultimii ani.” La editura RAO a apărut romanul Soția Tigrului de Téa Obreht, o...

Continuare...


Powered by

Hiperrealism

Sorin Tudorde @
19 April 2011

La prima vedere, ai impresia că treci pe lângă ziduri de care se sprijină oameni reali. În realitate, sunt picturi în ulei. Picturi care l-au făcut cunoscut pe David Kassan în lumea întreagă.

“Arta mea este un mod de meditație și o modalitate de încetinire a timpului. Timpul este cel mai valoros lucru pe care îl avem, singurul aspect al vieții pe care nu îl mai putem recupera o dată ce a trecut. Îmi doresc să folosesc timpul pentru a încerca să înțeleg lumea din jurul meu.”

David a susținut workshop-uri demonstrative în Autralia, Portugalia și Belgia. Iată câteva dintre lucrările sale.

Mai multe imagini pe site-ul artistului.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.