Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Hello, I Like You

Toamna aceasta se poarta umorul

O colecție de dresuri care readuce zâmbetul pe buze și umorul pe picioare. Colecția de toamnă-iarnă pregătită de casa de...

Continuare...


Powered by

Hello, I Like You

Sorin Tudorde @
4 November 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Fericirea poate fi aflată în lucrurile simple.

Hello, I Like You este un scurt film despre fericire realizat de către Mixtape Club. Este, precum veți vedea, un film care ne reamintește că fericirea este o stare ce poate fi aflată în lucrurile simple care ne înconjoară. Este, dacă doriți, “o reîntoarcere la suflet” prin intermediul unor obiecte banale, în antiteză cu emoționalul ieftin pe care ni-l scot în cale puhoiul de mesaje comerciale.

Wonder Object este un foarte scurt documentar dedicat tânărului artist Gary Schott. Un artist care creează mici obiecte mecanice menite să ne bucure simțurile.

Și, în incheiere, un videoclip care vă va binedispune. Cu siguranță. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.