Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Hei, tu!

9 superstiții de ziua Sfinților Mihail și Gavriil

Știați că… În calendarul ortodox, Sfinții Mihail și Gavriil sunt cei care conduc cetele de îngeri și călăuzesc sufletele oamenilor...

Continuare...


Powered by

Hei, tu!

Sorin Tudorde @
30 May 2012

Da, tu!

Tu cel care îți alegi cu grijă prietenii din online și tu cel care online ești prieten cu toată lumea. Tu cel care ții pasul cu viața la fiecare click și tu cel care faci click pentru a căuta fațele vieții. Tu cel te-ai îndrăgostit de online și tu acela care te-ai îndrăgostit online. Tu cel care iubești cuvintele și tu cel care iubești imaginile. Tu. Tu cel prezent pe twitter, pe facebook, pe-câte-și-mai câte, da, tu. Privește!

Viața e afară!

Un montaj realizat de Lucas Otero cu ajutorul imaginilor unor aparținând unor utilizatori de instagram.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.