Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Haosul ascuns

Facebook: videoclipul

Un videoclip în care este prezentată o istorie cântată a ascensiunii Facebook. Vă puteți imagina filmul Rețeaua de socializare comprimat...

Continuare...


Powered by

Haosul ascuns

Sorin Tudorde @
19 July 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Trei citate, patru fotografii.

“Nu poți rămâne niciodată cu o singură prezență, nu te poți dărui niciodată unui singur lucru. Firea asta omenească este atât de fundamental tragică încât te cheamă necontenit în cel puțin două direcții, paralele dacă nu opuse.”

“Nu există asemenea lucru, o viață. Termenul e în sine contradictoriu. Fiecare începe prin a fi mormoloc, și urcă pe 2 scări paralele, trup și suflet. Din întâmplare, una din scări – trupul, e continuă, și fiecăruia îi e dat să-și atingă marginea: moartea. Cealaltă scară se oprește pe o anumită treaptă, între 11 și 15 ani, și de acolo începe să se învârtească pe loc.”

“Nu înseamnă nimic să fugi, înainte de a uita.”

Trei citate din Întoarcerea din rai, a lui Mircea Eliade. Și patru fotografii realizate de Nydia Lilian, în cadrul ciclului Hidden Chaos.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.