Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Hand Art

Cântec de inimă albastră

O cunoscută și frumoasă poezie de dragoste. Mai știi cum te strigam pe-atunci “icoana cu picioare lungi” veneai pe râu...

Continuare...


Powered by

Hand Art

Sorin Tudorde @
6 September 2011

Iată ce pot face două mâini dibace…

Nu știu care vor fi reacțiile voastre dar, în ceea ce mă privește, eu am rămas fără cuvinte. Artistul italian Guido Daniele a absolvit Brera School of Arts (specializarea sculptură) și are, de ani buni, o carieră de succes în advertising. Dar nu sculptura este aceea care i-a adus faima internațională și succesul în carieră. Ci talentul său în Body Art și Hand Art.

Sau, altfel spus, Guido Daniele pictează pe mâini ca nimeni altul. Vă invit, în continuare, la o scurtă trecere în revistă a unora dintre creațiile sale.

Iar dacă v-au plăcut creațiile lui Guido și doriți să revedeți vreuna dintre ele, iată și întreaga galerie prezentată.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Popescu Camelia

    Fara cuvinte...

  2. RICA AD

    FRUMOS INTERESANT .

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.