Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Haideți să trăim astăzi!”

Aștept

Printr-o fereastră dărăpănată privesc drumul pavat cu regretul ultimului cuvânt rostit, pe care l-ai așternut cuminte în urma ta. În...

Continuare...


Powered by

“Haideți să trăim astăzi!”

Sorin Tudorde @
17 December 2015

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Un gând frumos. Pentru fiecare dintre noi.

Vedeți toți acești oameni din spatele meu? Se grăbesc spre muncă și nu sunt atenți la nimic. Uneori suntem atât de prinși de rutina propriilor vieți, încât uităm să ne acordăm un timp pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Ca și când am fi zombi.

Ridicați capetele din pământ și scoteți-vă căștile din urechi. Dați binețe unei persoane pe care o vedeți și, poate, o îmbrățișare cuiva care pare că suferă. Ajutați pe cineva. Trebuie să trăim fiecare zi din viața noastră ca și când ar fi cea din urmă.

Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că am trecut printr-o depresia cu câțiva ani în urmă. Nu am spus niciodată nimănui. A trebuit să mă lupt singur să-mi găsesc drumul pe care să ies din ea. Persoana care mă trăgea în jos de la a-mi atinge fericirea eram chiar EU.

Fiecare zi este prețioasă, haideți să o tratăm ca atare. Mâine nu este garantat de nimic, așa că haideți să trăim astăzi!

Sper să promovați aceste gânduri pentru a răspândi dragoste de aceste Sărbători.

Keanu Reeves, 15 decembrie 2015

Keanu-Reeves

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.