Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Grecii cauta voluntari care sa le promoveze tara pe twitter

Despre chei și alte nimicuri

O colecție de trei filme scurte despre un altfel de colecționari. Făuritorul de chei. Jimmy DiResta este cunoscut multora pentru...

Continuare...


Powered by

Grecii cauta voluntari care sa le promoveze tara pe twitter

Sorin Tudorde @
3 July 2012

O excelentă inițiativă a guvernului elen.

Criza economică care a lovit Grecia și frământările politice care i-au urmat au fost îndelung mediatizate în întreaga lume. Fapt care a cam speriat o parte dintre potențialii turiști, cu atât mai mult cu cât, în încercarea de a surprinde (doar) senzaționalul, unele relatări duceau cu ele și o serie întreagă de distorsiuni ale realității.

Conștienți de această realitate, specialiștii în comunicare din cadrul Autorității Naționale pentru Turism din Grecia au creat site-ul TrueGreece.org, un site al cărui obiectiv este acela de a informa lumea corect cu privire la potențialul turistic al țării. O informare care se va desfășură cu precădere prin intermediul social media, cu ajutorul unor voluntari – numiți “repoteri ai adevărului”.

Mai mult, Autoritatea Naționale pentru Turism caută, prin intermediul site-ului, voluntari care să folosească twitter și celelalte rețele sociale pentru a răspândi vești bune despre turismul grecesc.

O lecție pe care guvernanții României ar trebui să o învețe de la colegii lor greci. Cât mai este timp…

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.