Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Google invita copiii romani sa-i redeseneze logo-ul

Fotograf la 14 ani

A început să creeaze imagini suprarealiste la vârsta la care cei mai mulți adolescenți fac doar poze. Se numește Phillip...

Continuare...


Powered by

Google invita copiii romani sa-i redeseneze logo-ul

Sorin Tudorde @
13 September 2012

Logo-ul câștigătorului va fi, de Ziua Națională a României, logo-ul google.ro.

Google a lansat Doodle 4 Google, o competiţie naţională prin care invită copiii să creeze un desen cu tema “România mea este…”, desenul câştigător urmând să apară pe pagina de start a motorului de căutare pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Competiția se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani care urmează cursurile primare sau gimnaziale ale tuturor şcolilor din România, iar câştigătorul concursului va primi un premiu în valoare de 15.000 de lei, în timp ce finaliştii, zece la număr, vor fi premiaţi cu câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google. În plus, şcolile din care provin primii cinci clasați vor primi câte un grant IT în valoare de 20.000 RON.

Termenul limită de trimitere a desenelor este 15 octombrie. Mai multe detalii aici.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.