Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Glontul care construieste biserici

Prima fotografie de pe Instagram a implinit doi ani

Ei bine, aceasta este prima fotografie postată vreodată pe Instagram. Și, după vedeți (și oricât de mult ne-am putea mira)...

Continuare...


Powered by

Glontul care construieste biserici

Sorin Tudorde @
5 May 2011

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Dacă Walton Creel folosește o armă de calibrul 22 pentru a da viață creațiilor sale, americanul Al Farrow folosește muniția de război pentru a crea sculpturi care sugerează lăcașe de cult.

Al Farrow este recunoscut pentru faptul că adoptă în procesul creativ limbajul unei anumite perioade istorice (a creat, de pildă, vase de lut în stilul culturii Mimbres, decorate cu imagini de bombardiere B1, tancuri și alte imagini militare). În ultimii ani Al Farrow folosește muniția de război – de la gloanțe, la grenade și proiectile – pentru proiecte tridimensionale care sugerează biserici, moschei sau sinagogi.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Arte vizuale

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.