Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Gesturi simple, din toată inima

Numele românesc al nesimțirii

Cine își mai bate joc de Mihai Eminescu… Imaginea de mai jos este cât se poate de reală. Și, pentru...

Continuare...


Powered by

Gesturi simple, din toată inima

Ramona Sandrinade @
14 July 2014

Câteva gânduri despre bucuria de a dărui.

Sunt momente în viață, când oamenii dăruiesc. Dăruiesc altora și își dăruiesc lor. Dăruiesc, deoarece simt ei să o facă. Unii, o fac mereu. Este un fel al lor de a fi. Alții, dăruiesc din când în când. Indiferent însă de cât de des sau cât de rar dăruim, contează fericirea pe care o simțim în noi, în acel moment. Momentul în care ne-am umplut sufletul de lumina altui suflet.

Învățăm să nu trăim doar pentru noi. Când dăruim, o facem oarecum pentru noi, cu diferența că singura dobândă este cea sufletească… Ne bucură ! Uneori, în viață, gesturile nu rămân fără ecou. Se întorc la noi neașteptat și ne luminează. Se aud! Ca un răspuns că oamenii niciodată nu sunt singuri, iar viața este totuși un dar minunat de care trebuie să ne știm bucura în fiecare clipă.

Viața nu înseamnă să faci lucruri extraordinare, ci înseamnă să faci gesturi simple, din toată inima!

gesturi-simple

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Ramona Sandrina

| Blog | Facebook | De același autor

Unii cântă, alţii dansează step, iar eu scriu. Asta iubesc să fac. Textele mele sunt pentru toţi, dar asta nu înseamnă că toţi se vor regăsi în ele. La urma urmei, ele sunt ceva mai mult decât personal. Sunt carne din carnea gândurilor mele. Sânge din sângele sufletului meu. Spicuiri. Flash-uri. Emoţii, Fluturi. Zboruri. Căderi. Le-am adunat în cuvinte şi le-am dăruit.

Comentează

Parteneri