Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Genial: primul film realizat in Photoshop

Un premiu pentru promovarea artei coregrafice

Joi, la Palatul Cantacuzino, a avut loc la cea de-a XXII-a ediţie a Galei Premiilor Anuale ale revistei “Actualitatea Muzicală”....

Continuare...


Powered by

Genial: primul film realizat in Photoshop

Sorin Tudorde @
3 June 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O idee genială pentru promovarea unei bănci de imagini. Da, chiar genială.

Pentru promovarea băncii de imagini Latinstock, premiata agenție braziliană de publicitate DM9DDB a recurs la o metodă extrem de ingenioasă: în loc să trimită nenumărate emailuri (care, indiferent de formulare, tot plictisitoare și tot necitite ar fi rămas), a creat primul film din lume realizat în Photoshop.

Pentru crearea filmului a fost folosit un fișier psd, format din mai multe layere ale aceluiași cadru. Și cum publicul țintă al Latinstock este format din art-directori din diverse agenții (oameni care folosesc Photoshop-ul în mod intensiv), rezultatele campaniei au fost pe măsură. Priviți.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. gadjo

    si ce e asa genial? photoshop are o comanda 'import frames to layers'.. deci un suport simplist pt video. nicio minune

    • gadjo,

      genial nu e faptul ca se foloseste photoshop-ul (si nici cat de bine se foloseste). geniala este ideea de promovare. care, simpla cum e ea, nu a venit nimanui pana acum (iar asta e inca un motiv pt care spun genial).

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.