Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Genial: primul film realizat in Photoshop

Tristețe și furie

Amintește-ți de începuturi. Amintește-ți de secretele păstrate unii altora. Amintește-ți de momentul în care ați crezut că legăturile vostre vor...

Continuare...


Powered by

Genial: primul film realizat in Photoshop

Sorin Tudorde @
3 June 2011

O idee genială pentru promovarea unei bănci de imagini. Da, chiar genială.

Pentru promovarea băncii de imagini Latinstock, premiata agenție braziliană de publicitate DM9DDB a recurs la o metodă extrem de ingenioasă: în loc să trimită nenumărate emailuri (care, indiferent de formulare, tot plictisitoare și tot necitite ar fi rămas), a creat primul film din lume realizat în Photoshop.

Pentru crearea filmului a fost folosit un fișier psd, format din mai multe layere ale aceluiași cadru. Și cum publicul țintă al Latinstock este format din art-directori din diverse agenții (oameni care folosesc Photoshop-ul în mod intensiv), rezultatele campaniei au fost pe măsură. Priviți.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. gadjo

    si ce e asa genial? photoshop are o comanda 'import frames to layers'.. deci un suport simplist pt video. nicio minune

    • gadjo,

      genial nu e faptul ca se foloseste photoshop-ul (si nici cat de bine se foloseste). geniala este ideea de promovare. care, simpla cum e ea, nu a venit nimanui pana acum (iar asta e inca un motiv pt care spun genial).

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.