Genial: primul film realizat in Photoshop

O idee genială pentru promovarea unei bănci de imagini. Da, chiar genială.

Pentru promovarea băncii de imagini Latinstock, premiata agenție braziliană de publicitate DM9DDB a recurs la o metodă extrem de ingenioasă: în loc să trimită nenumărate emailuri (care, indiferent de formulare, tot plictisitoare și tot necitite ar fi rămas), a creat primul film din lume realizat în Photoshop.

Pentru crearea filmului a fost folosit un fișier psd, format din mai multe layere ale aceluiași cadru. Și cum publicul țintă al Latinstock este format din art-directori din diverse agenții (oameni care folosesc Photoshop-ul în mod intensiv), rezultatele campaniei au fost pe măsură. Priviți.

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. gadjo

    si ce e asa genial? photoshop are o comanda ‘import frames to layers’.. deci un suport simplist pt video. nicio minune

    1. gadjo,

      genial nu e faptul ca se foloseste photoshop-ul (si nici cat de bine se foloseste). geniala este ideea de promovare. care, simpla cum e ea, nu a venit nimanui pana acum (iar asta e inca un motiv pt care spun genial).

Adaugă comentariu