Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Generatorul de fericire

“Trăiește ca și cum peste zece secunde ți-ar fi dat să nu mai fii”

“Deosebirea între omul care doar tunde iarba și un grădinar adevărat constă în atingere.” Fiecare om trebuie să lase ceva...

Continuare...


Powered by

Generatorul de fericire

Sorin Tudorde @
19 September 2013

Și alte două site-uri amuzante.

În cazul în care vă plac imaginile cu “animăluțe simpatice” (de pildă, aceasta)

atunci The Happiness Generator este site-ul pe care vi-l recomandăm. O mulțime de blănițe, pufoșenii, drăgălășenii și alte diminutive vă așteaptă la doar un click distanță.

Și, dacă tot vorbim despre generatoare de imagini: Pointer Pointer este un site care, probabil, îi va amuza pe mulți – pur și simplu țineți câteva secunde cursorul nemișcat și o imagine cu o persoană (sau mai multe) care arată cu degetul spre cursor va fi generată. Apoi mutați cursorul. Și tot așa.

Iar pentru aceia care caută, pur și simplu, să-și limpezească puțin gândurile privind o serie de imagini frumoase, ei bine, Endless Interestingness este o sursă nesfârșită de imagini generate cu ajutorul Flickr.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.