Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Gandul bun

Antarctica 1911: fotografii istorice

În urmă cu un veac, pornea la drum prima expediție australiană în Antarctica. Iată, în continuare, un set de imagini...

Continuare...


Powered by

Gandul bun

Sorin Tudorde @
30 January 2013

O campanie frumoasă inițiată de cotidianul Gândul.

La finalul săptămânii trecute, The Guardian cita surse oficiale, afirmând că guvernul de la Londra plănuiește să lanseze o campanie publicitară prin care să descurajeze venirea românilor și bulgarilor în această țară și că unul dintre sloganurile propuse ar fi Nu veniți în Marea Britanie, plouă și job-urile sunt puține și prost plătite. Și pornind de aici, The Guardian și-a invitat cititorii să pună în practică ideea guvernului și să creeze postere și sloganuri pentru această campanie.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Astăzi, cotidianul Gândul intră și el în joc, propunând un posibil răspuns – We may not like Britain, but you will love Romania. Why don’t you come over? (“S-ar putea să nu ne placă Marea Britanie, dar voi o să iubiţi România. De ce nu veniţi la noi?”) – și invitându-și cititorii să propună idei, postere și sloganuri pe pagina de facebook a publicației.

Prin urmare, dacă aveți umor, idei (și, mai ales, dacă v-ați dat seama că această campanie poate fi frumoasă doar dacă se încadrează în limitele decenței), spuneți-le pe pagina de facebook a cotidianului Gândul.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri