Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Gandul bun

Va vine sa credeti ca are doar 17 ani?

Povestea unui pisici care, înconjurată de ape, trebuie să învețe să lupte. Spusă de un animator letonian în vârtă de...

Continuare...


Powered by

Gandul bun

Sorin Tudorde @
30 January 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O campanie frumoasă inițiată de cotidianul Gândul.

La finalul săptămânii trecute, The Guardian cita surse oficiale, afirmând că guvernul de la Londra plănuiește să lanseze o campanie publicitară prin care să descurajeze venirea românilor și bulgarilor în această țară și că unul dintre sloganurile propuse ar fi Nu veniți în Marea Britanie, plouă și job-urile sunt puține și prost plătite. Și pornind de aici, The Guardian și-a invitat cititorii să pună în practică ideea guvernului și să creeze postere și sloganuri pentru această campanie.

Astăzi, cotidianul Gândul intră și el în joc, propunând un posibil răspuns – We may not like Britain, but you will love Romania. Why don’t you come over? (“S-ar putea să nu ne placă Marea Britanie, dar voi o să iubiţi România. De ce nu veniţi la noi?”) – și invitându-și cititorii să propună idei, postere și sloganuri pe pagina de facebook a publicației.

Prin urmare, dacă aveți umor, idei (și, mai ales, dacă v-ați dat seama că această campanie poate fi frumoasă doar dacă se încadrează în limitele decenței), spuneți-le pe pagina de facebook a cotidianului Gândul.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.