Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Frumusete

“TragiComedy” de Gigi Căciuleanu, în cadrul Festivalului George Enescu

Opera Națională București, în parteneriat cu “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”, prezintă în cadrul Festivalului George Enescu, spectacolul de balet...

Continuare...


Powered by

Frumusete

Sorin Tudorde @
10 May 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Despre lume, despre oameni si, mai ales, despre frumusețe.

“Am un prieten care e artist și care, cândva și-a exprimat o părere cu care nu sunt foarte de acord. Ținea în mână o floare. Și a spus: “Uite ce frumoasa e”. Iar eu am fost de acord cu el. Și a continuat: uite, eu, ca artist, văd cât de frumoasă e, dar tu, ca om de știință, o diseci și o transformi într-un lucru banal”…

“Este cu mult mai interesant, cred, să trăiești știind că nu au ai răspunsuri care se pot dovedi greșite. Am răspunsuri aproximative, păreri posibile și grade diferite de certitudine despre lucruri, dar nu sunt sigur de absolut nimic.”

Un film excelent, realizat de Reid Gower.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.