Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Frumusete

O declarație de dragoste în stil american

Declarația de dragoste care a adunat peste 250.000 de like-uri într-o singură oră. O lecție de viață, de dragoste, de...

Continuare...


Powered by

Frumusete

Sorin Tudorde @
10 May 2012

Despre lume, despre oameni si, mai ales, despre frumusețe.

“Am un prieten care e artist și care, cândva și-a exprimat o părere cu care nu sunt foarte de acord. Ținea în mână o floare. Și a spus: “Uite ce frumoasa e”. Iar eu am fost de acord cu el. Și a continuat: uite, eu, ca artist, văd cât de frumoasă e, dar tu, ca om de știință, o diseci și o transformi într-un lucru banal”…

“Este cu mult mai interesant, cred, să trăiești știind că nu au ai răspunsuri care se pot dovedi greșite. Am răspunsuri aproximative, păreri posibile și grade diferite de certitudine despre lucruri, dar nu sunt sigur de absolut nimic.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un film excelent, realizat de Reid Gower.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.