Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Frizerul

HBO fără abonament

În weekend-ul 23-25 ianuarie, ai liber la filme și seriale. Timp de trei zile, HBO te invită să urmărești, fără...

Continuare...


Powered by

Frizerul

Sorin Tudorde @
21 October 2011

Un excelent scurt-metraj despre oameni, despre timp și, mai ales, despre timpuri.

Through the Middle este un documentar observațional care spune povestea Domnului S. și a frizeriei sale, o afacere de familie ajunsă la cea de a treia generație. Aflat în pragul pensionării, Domnul S. își amintește realizările și încearcă să înțeleagă motivele pentru care a decăzut afacerea care a permis atâta vreme întreținerea familiei.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un excelent scurt-metraj despre schimbările care au loc în viața orașelor și a oamenilor, realizat de Simon James Lane și Tom Sweetland.

“Îmi place să tund oamenii. Aș face asta și 24 de ore pe zi. Dar dacă îmi ceri o frizură care nu îmi place, atunci pun sculele jos și asta a fost tot.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri