Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Friends of Opera: multumiri

Stai cu picioarele pe pamant!

O poveste cu morala și un dans cu o poveste. Povestea noastră începe cu o păpușă numită Dolly. Și cu...

Continuare...


Powered by

Friends of Opera: multumiri

Sorin Tudorde @
6 October 2010

Asociatia Friends of Opera si-a facut, joi, 30 septembrie 2010, intrarea oficiala in spatiul public. Debutul a fost marcat de o licitatie tacuta, organizata in parteneriat cu Opera Nationala Bucuresti si Casa de licitatii ArtMark.

Asociatia Friends of Opera le multumeste tuturor partenerilor, partenerilor media si colaboratorilor care au facut posibila realizarea acestui eveniment deosebit si spera si intr-o excelenta colaborare viitoare.

Suma obtinuta din licitarea obiectelor donate de mari artisti ai primei scene lirice a tarii va fi utilizata pentru amenajarea, pana la sfarsitul acestui an, a unui magazin de suveniruri in foaierul Operei Nationale Bucuresti, dupa modelul marilor teatre de gen din lume.

Asociatia Friends of Opera ii invita pe toti iubitorii de frumos, in general, si pe iubitorii muzicii de calitate, in special, sa devina prietenii Operei, completand formularul de adeziune la aceasta organizatie si cotizand cu orice suma anuala, cuprinsa intre 5 si 24.000 de euro.

Formularul, precum si conditiile de aderare pot fi gasite pe site-ul asociatiei, la adresa www.friendsofopera.ro, iar adeziunea poate fi trimisa prin e-mail, la adresa friendsofopera@gmail.com.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri