Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotomodele si IQ

Simptom maladiv

Ne-am pierdut buna dispoziţie, splendoarea simplităţii, patosul existenţial, plăcerea de a fi. După o privire mai atentă asupra vieţii noastre...

Continuare...


Powered by

Fotomodele si IQ

Sorin Tudorde @
27 August 2011

Frumusețea este trecătoare…

O parodie. “Ar trebui ca teoria evoluției să fie predată în școli?” Poate să pară hilar, dar această întrebare chiar a fost adresată concurentelor pentru titlul de Miss USA din acest an (fanii pot urmări răspunsurile pe YouTube).

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Amuzată de “intensitatea întrebării”, MacKenzie Fegan a creat o excelentă parodie pornind de la o cu totul altă întrebare: “Ar trebui ca matematică să fie predată în școli?”. Eu m-am amuzat teribil. Sper să vă amuzați și voi.

Și un proiect artistic. “O critică la adresa absurdului și artificialului existent în revistele de modă și a imaginii distorsionate pe care acestea o răspândesc despre femei.” Astfel își definește artista spaniolă Yolanda Domingue proiectul Poses. Un proiect în cadrul căruia femei obișnuite au fost invitate să se comporte în public asemeni fotomodelelor. (Notă: coloana sonoră nu este cea mai reușită, însă reacțiile trecătorilor sunt minunate :))

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri