Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotograful-pescar

Inferno

Twist ezoteric în formulă Old School. Noua incursiune cinematografică a tandemului Tom Hanks & Ron Howard în universul sui-generis al...

Continuare...


Powered by

Fotograful-pescar

Sorin Tudorde @
5 April 2012

Frumusețea mării, prin obiectivul unui pescar.

Corey Arnold este un pescar profesionist din Alaska. Și, firește, Corey Arnold este un fotograf profesionist din Alaska. Principala sursă de venit o reprezintă, însă, pescuitul. Între 2003 și 2010 a lucrat ca marinar de punte pe vasul Rollo, în Marea Bering, iar recent a devenit căpitanul unui vas de pescuit somon în golful Bristol din Alaska. Iar când sezonul de pescuit se încheie, Corey îți umple timpul călătorind, participând la expoziții sau publicând lucrări în reviste de fotografie. Și, în timpul rămas liber, lucrează în grădina casei din Portland, Oregon, își răsfață pisica sau face skateboarding. Nu de alta, dar un marinar adevărat simte mereu nevoia unei bucăți de lemn care i se mișcă sub tălpi.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.