Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotograful marii

Două păcăleli celebre din lumea artelor

1. Marcel Duchamp – L.H.O.O.Q. Shaved. Priviți lucrarea din imaginea următoare: este una dintre lucrăile celebre ale lui Marcel Duchamp,...

Continuare...


Powered by

Fotograful marii

Sorin Tudorde @
13 July 2011

Pasiunea pentru fotografie și pasiunea pentru mare…

Marea este un proiect în desfăşurare pe care l-am început în 2006. Într-o anume măsură, marea mi-a fost ghid pe tot parcursul vieţii. Marea este pentru mine atât o resursă de învățare, cât și o sursă de cunoaştere şi inspiraţie. Imaginile încearcă să surprindă marea în diferitele sale forme. Poate fi mai mare decât orice altceva, goală şi plină în acelaşi timp, similară, dar niciodată la fel, în mişcare continuă… Mereu o sursa de inspiratie, o sumă de contradicţii în fața ochilor noștri, dar care, totuşi, reuşesc să se regăsească într-o totală armonie.” (Alessandro Puccinelli)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.