Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotograful marii

Despre chei și alte nimicuri

O colecție de trei filme scurte despre un altfel de colecționari. Făuritorul de chei. Jimmy DiResta este cunoscut multora pentru...

Continuare...


Powered by

Fotograful marii

Sorin Tudorde @
13 July 2011

Pasiunea pentru fotografie și pasiunea pentru mare…

Marea este un proiect în desfăşurare pe care l-am început în 2006. Într-o anume măsură, marea mi-a fost ghid pe tot parcursul vieţii. Marea este pentru mine atât o resursă de învățare, cât și o sursă de cunoaştere şi inspiraţie. Imaginile încearcă să surprindă marea în diferitele sale forme. Poate fi mai mare decât orice altceva, goală şi plină în acelaşi timp, similară, dar niciodată la fel, în mişcare continuă… Mereu o sursa de inspiratie, o sumă de contradicţii în fața ochilor noștri, dar care, totuşi, reuşesc să se regăsească într-o totală armonie.” (Alessandro Puccinelli)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri