Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotografii pentru suflet

Universul este la fel de mare ca mintea ta

Creativitate într-un vas cu apă. The Universe Is As Big As Your Mind este un film pentru care nu s-au...

Continuare...


Powered by

Fotografii pentru suflet

Sorin Tudorde @
13 June 2011

Există fotografii care, deși înfățișează oameni necunoscuți și locuri îndepărtate, sunt mai aproape de suflet decât propria-ți realitate.

Indonezianul Jeffry Surianto spune despre sine că este fotograf amator. Că pentru el fotografia este doar o pasiune și că tot ce a făcut a fost să învețe de la fotografi profesioniști. Și, cu toate acestea, fotografiile sale reușesc să cuprindă o întreagă lume.

Și, după cum puteți vedea, nu este vorba doar de faptul că imaginile suprinse de Surianto vin dintr-o lume pe care europeanul o cataloghează, instantaneu, drept exotică și miraculoasă. Ci, cred eu, este vorba de sentimentele pe care aceste imagini reușesc să le transmită: bine, liniște sufletească, bucuria lucrurilor simple. Sentimente pe care noi, europenii, aproape că le-am uitat. Dar de care, chiar dacă nu ne dăm seama, ne este atât de dor…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.