Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotografii de nunta magice

Iubirea, splendidă trezie

Iubind nu-nseamnă să rostești un nume mai nu știu cum, mai abreviat și nici nu-nseamnă adormire pe laturi diferite în...

Continuare...


Powered by

Fotografii de nunta magice

Sorin Tudorde @
19 September 2011

Cu puțină imaginație, o banală fotografie de nuntă poate fi transformată într-un moment cu adevărat magic.

Întâmplător, locuiesc în apropierea unui mare parc bucureștean. Un parc prin care, tot întâmplător, trec aproape în fiecare zi. Și astfel se face că, o greu-suportabilă parte din an, am parte de imaginile unor miri și mirese care țin morțiș să se pozeze alături de câțiva pitici din gips. Nu, piticii nu au nimic deosebit: sunt la fel cu “celebrii” pitici de grădină, doar că un pic mai mari. Și ma întreb: oare de ce fotografiile de nuntă sunt atât de lipsite de imaginație? Pentru că, iată, există și alternative.

Renaissance Studio, un studio de fotografie dn Ontario, Canada, este doar un exemplu în acest sens. Iată ce se poate face doar ci puțină imaginație (și un pic de ajutor din partea Photoshop-ului).

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.