Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotografie: intrecerea titanilor

Bloomsday la Bucuresti

♣ “Anul acesta, Bucureştiul se va alătura, pentru prima dată, celor peste 40 de oraşe din lume care sărbătoresc Bloomsday, zi...

Continuare...


Powered by

Fotografie: intrecerea titanilor

Sorin Tudorde @
29 March 2012

Trei fotografi de top și un concurs inedit.

Între 5 și 10 martie a avut loc, în Dubai, ediția din 2012 a Gulf Photo Plus, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale dedicate fotografiei. Atracția din acest an a evenimentului a constituit-o un inedit concurs la care au fost invitați să participe trei dintre cei mai cunoscuți fotografi ai lumii: David Hobby, Martin Prihoda și Gregory Heisler. Concret: în fața a peste 300 de spectatori, cei trei au primit tema de lucru – să conceapă și să realizeze, în fața audienței, în doar 20 de minute, un autoportret. Priviți un montaj al competiției. Sunt șapte minute de filmare pe care vi le recomand cu foarte multă căldură.

Și, în cazul în care doriți să revedeți fotografiile din competiție, iată-le.

David Hobby

Martin Prihoda

Gregory Heisler

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri