Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fotografia cu cele mai multe zambete de copii

Cum a compromis Barbu Delavrancea nația germanilor

Capodopera absolută a genului epistolar românesc. Câteva fragmente din scrisoarea pe care Ion Luca Caragiale a trimis-o prietenului său, doctorul...

Continuare...


Powered by

Fotografia cu cele mai multe zambete de copii

Sorin Tudorde @
26 April 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

România deține un nou record mondial: “Fotografia cu cele mai multe zâmbete de copii”.

Asociaţia Telefonul Copilului şi Romtelecom au adus României un record mondial prin realizarea “Fotografiei cu cele mai multe zâmbete de copii”. Această performanţă a fost omologată de World Records Academy.

În “Fotografia cu cele mai multe zâmbete” apar peste 580 de copii care, în luna octombrie a anului trecut, au venit să sărbătorească alături de Asociaţia Telefonul Copilului şi Romtelecom, cei zece ani de parteneriat în operarea liniei gratuite 116 111 destinată protecţiei drepturilor copiilor în România.

(sursa: pagina de facebook Telefonul Copilului)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.