Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fosile viitoare

Monolog

A nu putea sa treci de propriul EU, A ramâne în fața ta doar sânge decolorat Pe geamul ce ne...

Continuare...


Powered by

Fosile viitoare

Sorin Tudorde @
6 January 2012

Cum vor arăta “fosilele viitorului”? Și, mai ales, cât de “recente” vor fi amintirile despre ele?

Acestea sunt întrebările la care seria de sculpturi Fosile viitoare ne determină să ne gândim. În imaginea de mai sus, de pildă, este un pick-up. Câți dintre copii de astăzi au mai văzut așa ceva (și nu îl confundă cu unul dintre platanele folosite prin cluburi)? Iar în imaginea de mai jos este un aparat de filmat pe peliculă de 16 mm. Era, nu cu mult timp în urmă, un “gadget” foarte dorit…

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Fosile viitoare este o creație a artiștilor americani Jeff Klarin și Rebecca Johnson. Fiecare lucrare face parte dintr-o ediție limitată și este turnată manual în ciment și apoi pigmentată pentru a-i “conferi vechime”.

joystick

Polaroid

aparat foto

(sursa)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri