Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Forma lucrurilor

Cervo: locul perfect pentru corporatistii cunoscatori

Dintr-un restaurant destinat exclusiv angajatilor din cladirile de business aflate pe bulevardul Dimitrie Pompei si de pe stradutele adiacente, Cervo...

Continuare...


Powered by

Forma lucrurilor

Roxana Teacade @
16 April 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

De fiecare data cand merg la teatru imi trebuie muuult curaj. Pentru ca stiu ca sunt doua extreme: plictiseala sau entuziasm. Dupa o pauza lunga, am hotarat sa merg la teatru in Brasov. La Forma lucrurilor.

M-a incurajat ideea ca spectacolul va fi sub regia lui Gelu Colceag. Un spectacol simplu. Atat de simplu incat am simtit ca ma fac mica de tot in lipsa decorului care sa ma ascunda. Mi-a fost frica! Nu mai stiu daca au fost ei sau eu, nu mai stiu cine a trait, cine s-a simtit mai expus si cine a fost mai curajos. Am ras des si tare incercand sa par detasata. Momentele de liniste insa ne tradau pe toti… fata in fata. Am simtit permanent ca ceva groaznic se va intampla, ceva groaznic de frumos, acel ceva pe care il asteptam de mult: o lipsa a formei care sa ne dezbrace pana la inima.

Despre autor

Roxana Teaca

| De același autor

Luna e plina, cerul e roz, norii lila.

    Comentarii
  1. carmen

    Wau !!!
    e ca o provocare acum sa merg la piesa asta..demult nu mi-a mai fost frica de ceva groaznic de frumos
    multumesc

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.