Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fluturii amiezii

La revedere, pentru totdeauna

Cea mai emoționantă și mai controversată poveste de dragostea din lumea artei contemporane. Este prima poveste de iubire expusă, în...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Autor: Leodora Stănescu

Fluturii amiezii

Leodora Stănescu27 February 2016

Fluturii-amieziiŞtii perioada aceea a amiezii vieţii? Aceea în care crezi că lucrurile s-au cam aşezat, că ai cam trecut prin toate şi ai încercat toate emoţiile? Aceea, când ce-ai adus pe lume, a crescut, ce te-a adus pe lume, a pierit… când crezi că nu te mai încearcă nimic nou şi constaţi cât de departe sunt anii copilăriei, adolescenţa visătoare, tinereţea cu fluturi în stomac…, aceasta e amiaza vieţii.

Amiaza vieţii, este acea perioadă în care soarele e tot mai aproape de apus, fructele au fost culese, şi tu la rându-ţi, pârguit de vreme, pretinzi maturitate şi respingi trăiri care, deşi-ţi mocnesc în fire, ţi se par îndrăzneţe şi râzi de gândul că ai mai putea iubi, că ai putea să te îndrăgosteşti şi să simţi fiorul fluturilor din stomac… c-an plină tinereţe.

Amiaza vieţii poate străluci fără să-ţi dai seama cu altă lumină. Incepi să crezi că nu ai pălit, că poţi renaşte în fericiri uitate şi că poţi muri pentru ele… şi pentru toate, să dai vina apoi pe hazard

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Leodora Stănescu

Leodora Stănescu

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

    Comentarii
  1. Carmen Saraga

    Frumos scris ....felicitări!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.