Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Flori lichide

Muzica ne apropie

“Noi suntem ca un cântec, nu credeți? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârșit spre început. Trebuie...

Continuare...


Powered by

Flori lichide

Sorin Tudorde @
30 May 2012

Un experiment fotografic aproape incredibil.

Imaginile pe care le veți vedea în continuare nu sunt prelucrate în Photoshop. Ele sunt fotografii reale ale formelor generate de un amestec de lichide colorate la impactul cu o suprafață dură. Un experiment fotografic realizat de Jack Long, artist specializat în fotografierea lichidelor.

“Am dorit să avansez cu fotografia de mare viteză a lichidelor aflate în suspensie la un nivel superior. În toamna anului 2011 am creat “Vasul lichid”. Am continuat în decursul iernii să lucrez la crearea de forme florale şi frunze, iar în primăvara anului 2012 am pus totul cap la cap. Toate imaginile mele sunt instantanee fotografice unice. Nu folosesc Photoshopul pentru a crea imagini compuse. Ceea ce vedeți este ceea ce s-a petrecut și a fost imortalizat într-o singură expunere.”

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri