Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Flori lichide

Cum să cânți la pian (fără să știi să cânți)

Câteva trucuri simple. Deși pare greu de crezut, fiecare dintre noi chiar poate lăsa impresia că știe să cânte la...

Continuare...


Powered by

Flori lichide

Sorin Tudorde @
30 May 2012

Un experiment fotografic aproape incredibil.

Imaginile pe care le veți vedea în continuare nu sunt prelucrate în Photoshop. Ele sunt fotografii reale ale formelor generate de un amestec de lichide colorate la impactul cu o suprafață dură. Un experiment fotografic realizat de Jack Long, artist specializat în fotografierea lichidelor.

“Am dorit să avansez cu fotografia de mare viteză a lichidelor aflate în suspensie la un nivel superior. În toamna anului 2011 am creat “Vasul lichid”. Am continuat în decursul iernii să lucrez la crearea de forme florale şi frunze, iar în primăvara anului 2012 am pus totul cap la cap. Toate imaginile mele sunt instantanee fotografice unice. Nu folosesc Photoshopul pentru a crea imagini compuse. Ceea ce vedeți este ceea ce s-a petrecut și a fost imortalizat într-o singură expunere.”

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.