Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

FITS 2011: trei zile de festival in doar zece minute

“Cei fără de iubire nicicând nu găsesc iubire”

“Pornografia este încercarea de a insulta sexul.” În ziua de azi nimeni nu iubeşte pe nimeni. Toată lumea e prea...

Continuare...


Powered by

FITS 2011: trei zile de festival in doar zece minute

WebCulturade @
30 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Cum a fost până acum la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu? Iată o retrospectivă a primelor trei zile, condensată în 10 minute de material filmat.

FITS 2011, Ziua 1. Festivalul a debutat cu parada costumelor și grandioasele spectacole stradale, urmate apoi de ritmuri caraibiene. În acelaşi timp piese remarcabile de teatru au fost puse în scenă începând cu Jurnalul unui Nebun, One Man Show, Idiotul şi Don Juan vine din război. Stegarii din Arezzo și The Station au adunat mult public privitor atât în Piața Mare cât și în Piața Mică. Trupa Holograf a apărut pe scenă așteptată ca în fiecare an de fanii iubitori. Atenția însă a fost atrasă de spectacolul Tranzition, unde privitorii au putut urmării un joc fascinant de lumini și miniscenete plimbătoare pe niște cărucioare, îndemnându-ne să găsim răspunsuri despre cum să conviețuim în societate. Finalul a adus multe jocuri de artificii care au putut fi văzute la Cazarma 90.

Pagini: 1 2 3

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.