Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

FITS 2011: trei zile de festival in doar zece minute

Vacile mecanizate

Ce face artistul finlandez când se plictesește? Creează o vacă. Gigantică. În vârstă de 53 de ani, artista finlandeză Miina...

Continuare...


Powered by

FITS 2011: trei zile de festival in doar zece minute

WebCulturade @
30 May 2011

Cum a fost până acum la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu? Iată o retrospectivă a primelor trei zile, condensată în 10 minute de material filmat.

FITS 2011, Ziua 1. Festivalul a debutat cu parada costumelor și grandioasele spectacole stradale, urmate apoi de ritmuri caraibiene. În acelaşi timp piese remarcabile de teatru au fost puse în scenă începând cu Jurnalul unui Nebun, One Man Show, Idiotul şi Don Juan vine din război. Stegarii din Arezzo și The Station au adunat mult public privitor atât în Piața Mare cât și în Piața Mică. Trupa Holograf a apărut pe scenă așteptată ca în fiecare an de fanii iubitori. Atenția însă a fost atrasă de spectacolul Tranzition, unde privitorii au putut urmării un joc fascinant de lumini și miniscenete plimbătoare pe niște cărucioare, îndemnându-ne să găsim răspunsuri despre cum să conviețuim în societate. Finalul a adus multe jocuri de artificii care au putut fi văzute la Cazarma 90.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2 3

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.